Qui som

TDE és un dels principals productors nacionals de Polietilè de Baixa Densitat (PEBD) i des de la seva fundació és una Joint Venture participada al 50% entre DOW CHEMICAL IBERICA i REPSOL QUÍMICA. El model de negoci de la companyia s’orienta a proveir productes i solucions innovadores, eficients i sostenibles als nostres socis. Ubicats al Polígon Sud de Tarragona, la nostra planta disposa de tres unitats de producció i ocupa més de 61.000 m². TDE actualment emplea més de 60 persones i la nostra capacitat de producció supera les 175.000 Tones/any.

Principals magnituds

175.000 T

PRODUCCIÓ

3.700 T

CAPACITAT
D’EMMAGATZEMATGE

100 %

CONSUM D’ENERGIA ELÈCTRICA
PROCEDENT DE FONTS RENOVABLES

57

EMPLEATS/DES
(100% fixes)

+11%

CONTRACTES
TEMPORALS

Sostenibilitat

TDE alinea la seva activitat i metes amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 de Nacions Unides (ODS).

Seguretat

TDE privilegia la seguretat en les operacions i garanteix que els diferents processos de producció estiguin sotmesos als controls i protocols més exigents. El nostre objectiu com a empresa segura és assolir 0 accidents.

Criteris ESG

Les polítiques i els compromisos en matèria social, de medi ambient i governança defineixen l’acció de TDE en matèria de sostenibilitat, contribuint a un desenvolupament responsable.

Entorn

Les nostres operacions es desenvolupen amb l’objectiu de minimitzar la petjada al medi ambient, optimitzar els consums energètics i d’aigua i de reduir les emissions de CO₂ i altres compostos durant els processos de producció, emmagatzematge i transport.

Productes

TDE és un dels principals productors nacionals de Polietilè de Baixa Densitat (PEBD)

Disposem de tres unitats de fabricació. De tots els materials termoplàstics coneguts, el polietilè de baixa densitat és un dels polímers més difosos per la seva gran versatilitat al camp de la transformació i posterior manipulació.

El polietilè pot ser obtingut a partir de nombrosos processos de polimerització. El procés emprat en TDE és a alta pressió amb un iniciador de radical. Els productes obtinguts tenen una transparència alta. Cada línia de producció es compon de les quatre seccions principals següents.

PROCÉS DE FABRICACIÓ DEL PEBD

Últimes notícies